Hirdetés

H1Z1 - pörgős meccseket ígérő pálya és napi kihívások is érkeztek

|

Újabb frissítést adtak ki a H1Z1 készítői, nehogy teljesen lemaradjanak a battle royale műfaj ádáz versenyében, ebben pedig akciódús meccseket és rendszeres jutalmakat is hoztak számos javítás mellett.

Hirdetés

Ugyan a PUBG számaihoz képest komoly lemaradásban van, a H1Z1 jelen pillanatban is a tizenkettedik legtöbb játékossal bíró alkotás a Steamen. Így a Daybreak sem ül a babérjain, tovább dolgozik a zombis játék spinoffjaként indult, viszont mára a fő attrakciónak számító játékon.

Hirdetés

A legújabb frissítéssel bekerült a Combat Zone pálya, aminek a célja kettős: egyrészt segít, hogy gyakorolhassunk a fő játékmódra, illetve pörgős meccseket is ajánl, ahol a szokásosnál kevésbé kell óvatosan játszanunk. A H1Z1 új helyszínén a tréningezéshez egy lőteret találunk, míg a Rambo-stílust azzal támogatták meg a készítők, hogy némi (részben véletlenszerű) felszereléssel indulhatunk csatába, illetve ha meghalunk, azonnal respawnolhatunk. Az új módról megtudhattuk továbbá, hogy maximum 55 játékost és egy óra játékidőt támogat.

A másik nagy újdonság, hogy a játék fizetőeszközéül szolgáló koponyákból immár napi kihívások telesítésével is szerezhetünk. Ezek három különböző nehézségi szinten jelennek majd meg minden nap, hogy a kevésbé tapasztalt játékosok is részesülhessenek a H1Z1 jutalmaiból, de a vérbeli túlélőknek is meg kelljen dolgoznia a nehezebb feladatokkal. A fenti videóban és ebben a blogposztban nem csak ezeket mutatják be a készítők, hanem a fegyvereket, a fő pályát és a meccsek menetét érintő változtatásokat is.

Mit szóltok az újdonságokhoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)