Hirdetés

Mától ingyenes a H1Z1

|

Miután mind a Fortnite, mind a PUBG jelentősen megelőzte játékosszámban, a H1Z1-nek drasztikus változásra volt szüksége.

Hirdetés

Dinamikusan változik a battle royale játékok piaca, és bár az élen még mindig a PlayerUnknown's Battlegrounds és a Fortnite: Battle Royale állnak, az már nem egyértelmű, melyik a népszerűbb. Utóbbinál nem ismerjük a játékosszámot, csak azt, hogy Twitchen a napokban többszörösen beelőzte nagy riválisát.

Hirdetés

Viszont az biztos, hogy a két játék megjelenése után rohamosan csökkent az egykor még H1Z1: King of the Kill néven ismert játék bázisa. A fejlesztők is gyorsan észbe kaptak, így nemrég az Auto Royale móddal próbálták meg egyedivé és érdekessé tenni játékukat, valamint kiadták az 1.0-s változatot. Ezen lépéseket a free-to-play modellre váltás követi, ami ma este 7-kor következik be. Természetesen ládákkal igyekeznek majd jövedelmezővé tenni, kezdésnek mindjárt befizethetünk három különböző csomagra.

Aki fizetett érte, az három skint, 10 Victory Crate-et és 10000 Skulls fizetőeszközt kap. 

Mindenképp próbáljátok ki, hátha elkap titeket a hangulata. Érdemes lesz figyelni a Pro League-et is, ami áprilisban indul, és nagy reményeket fűz hozzá a csapat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)