Hirdetés

Egyre kevesebben kíváncsiak a H1Z1-re

|

Új királyok jelentek meg a Battle Royale palettán, ezt pedig a Daybreak Game Company játéka sínyli meg.

Hirdetés

Immár vitán felüli, hogy a PUBG és a Fortnite átvette a Battle Royale zsáner feletti uralmat, a játékmód korábbi királyát, a H1Z1-et teljesen háttérbe szorították. A H1Z1 megpróbálta megőrizni játékosait, de az elmúlt hét hónapban kíméletlen csökkenést jelentett be a GiyHyp.

Hirdetés

Tökéletes példa a játékosok drasztikus fogyatkozásának a Steam statisztikája. A King of the Hill nevezetű, külön megvásárolható H1Z1 mód a harmadik leginkább játszott játék lett a Steamen. 150 000 játékost ért el maximum, de átlagosan 86 000 ember játszott óránként. Ha a mostani Steam Chartokat vesszük figyelembe, csak 8568 játékost értek el a H1Z1 fejlesztői. A jelenlegi legmagasabb játékosszámú játékok listáján most éppen az 50. helyen tanyázik a H1Z1, de nemrég egészen a 63. helyig csúsztak vissza.

Igaz, a Daybreak Game Company játéka leágazóba van, de a fejlesztők azzal nyugtatják magukat, hogy ha nem lenne H1Z1, nem lenne a PUBG és a Fortnite Battle Royale módja sem.

Vajon mi lesz a jövője az új Battle Royale uralkodóknak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)