Hirdetés

H1Z1 - több tízezer játékost bannoltak a fejlesztők

|

Megint lesújtott a banhammer, ezúttal a H1Z1 csalói voltak a soron. Több tízezer felhasználót tiltott ki a Daybreak Game Company.

Hirdetés

Senki sem szereti, ha a csalók tönkreteszik a játékélményt, épp ezért elégedetten dőlünk hátra, amikor olyan híreket kapunk, melyek szerint a derék fejlesztők alaposan tisztogatják ezektől a felhasználóktól a játékaikat. 

Az utóbbi idők talán legemlékezetesebb kitiltása a Guild Wars 2-höz fűződik, de azért a H1Z1 háza táján sem lehet okunk panaszra. A Daybreak Game Company majdnem 25 000 csalótól szabadította meg a játékot, akik többek között olyan programokat használtak, ami megmutatja egy másik játékos helyzetét, vagy éppen egy beépített aimbot segítségével vadásztak a többiekre. John Smedley, a Daybreak elnöke a Twitteren némi szarkasztikus humorral vegyítve közölte, hogy különösen figyelik a TMCHEATS hacket használókat.

Smedley azonban nem állt meg ennyinél. A banok kiosztása után ellepték a bocsánatkérő és bűnbánó levelek az e-mail fiókját, ám ő nem enged olyan könnyen. Amennyiben egy csaló vissza akarja kapni az account-ját, annak egy nyilvános bocsánatkérő videót kell felnyomnia a Youtube-ra, személyes információk nélkül. Smedley mindössze a videó linkjét szeretné megkapni, hogy megnézhesse.

Smedley egyenesen csótányoknak nevezte ezeket a játékosokat, ugyanis ők is olyan kártevőnek tekinthetők, mint az említett rovar. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)