Hirdetés

Frissül a H1Z1: Just Survive, és nem lesz többé H1Z1

|

Mikor a Daybreak kettébontotta a H1Z1-et, az eredetileg kitalált játékmenetet a H1Z1: Just Survive-ban kívánta megőrizni. Most már el akarja választani a H1Z1 franchise-tól.

Hirdetés

Emlékeztek még azokra az időkre, amikor a DayZ-re és a H1Z1-re volt mindenki rápörögve? Ezek az idők ilyen-olyan okokból már elmúltak, de a Bohemia és a Daybreak is lelkes, bíznak zombis túlélőjátékaik sikerében. A H1Z1: King of the Kill egyébként még mindig nagyon népszerű.

Hirdetés

A Daybreak szeretné, ha a H1Z1: Just Survive iránt is megnövekedne az érdeklődés, ezért a most érkezett, tartalmas frissítés új fejezetet nyit. A játékot innentől simán Just Survive-nak hívják, így a továbbiakban nem kötődik a H1Z1-hez, önállóan létezik. Az update hozott egy új pályát, mely többféle játékstílusnak ad teret, és leváltja az eredeti játékteret. Bekerül továbbá az erődök rendszere (Strongholds), így személyre szabott bázisokat építhetünk és védelmezhetünk. Átdolgozták továbbá a harcot, a nulláról tervezték újra a fegyvereket, és bevezették a Golden Eagle érméket, melyeket értékes tárgyak beváltásával lehet megkaparintani.

Próbáljátok ki, aztán mondjátok el, hogy tetszenek a változások, és szerintetek van-e még jövője a játéknak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)