Hirdetés

A H1Z1: King of the Kill csapata szerint megfér a játékuk a PlayerUnknown's Battlegrounds mellett

|

A Daybreak Games szerint jó dolog, hogy Brendan Greene játéka egyre több embert ismertet meg a battle royale műfajával.

Hirdetés

Miután Brendan Greene, azaz PLAYERUNKNOWN lelépett a H1Z1 csapatától, létrehozta saját túlélős mókáját, ami már néhány hónap alatt elképesztő sikereket ért el, ám a Daybreak nem aggódik, sőt, szinte már örül a PUBG népszerűségének.

Hirdetés

Adriaan Nordziij, a H1Z1: King of the Kill-t fejlesztő stúdió vezető termékmenedzsere a PCGamesN-nek nyilatkozott a gamescomon, és szerinte remek dolog, hogy a PlayerUnknown's Battlegrounds elképesztően sok játékost vonz be a battle royale műfajba. Azt is elmondta, hogy a két játék különböző irányokban halad, mivel az övékében inkább a gyors akciókon van a hangsúly, és emiatt mindkét alkotás más-más élményt nyújt a játékosoknak.

Ti melyik battle royale cím játékostáborát erősítitek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)