Hirdetés

H1Z1 - autós battle royale is jött a hivatalos megjelenés mellé

|

A Daybreak alkotása végre kilépett a korai hozzáférésből, ezzel együtt pedig érkezett egy vadonatúj játékmód is.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy a legtöbben inkább a PUBG-t, vagy a Fortnite: Battle Royale-t preferálják, van jó pár másik hasonló alkotás is a piacon. A Daybreak játéka is már régóta játszható, de most végre elhagyta az early access státuszt, ráadásul kapott egy új játékmódot is, amiben a járgányoké a főszerep.

Hirdetés

Mostantól teljes értékű játékként vásárolható meg Steamen a H1Z1, ugyanis megérkezett az 1.0-s verzió. Azok a játékosok, akik még a korai hozzáférés során bevásárolták magukat a mókába, egy játékbeli pólót kapnak. Az ilyen-olyan változások mellett pedig befutott az Auto Royale is, amiben a játékosoknak különböző járműveket vezetve kell elbánniuk egymással.

A hivatalos megjelenéssel együtt elég sok minden megváltozott a H1Z1-ben, ezekről itt olvashattok részletesebben.

Ti melyik battle royale-játék táborát erősítitek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)