Hirdetés

PlayStation 4-re is megjelenik a H1Z1

|

Már nem kell rá sokat várni, hogy egy újabb free-to-play battle royale lövöldével bővüljön a Sony jelenlegi generációs masinája.

Hirdetés

Sok játékosnak talán már a könyökén jönnek ki a battle royale játékok (pedig a java még csak ezután jön), mások viszont örömmel vetik bele magukat a stílus újdonságaiba. Ezúttal a H1Z1 kapcsán érkezett jó hír. 

Hirdetés

A Daybreak Game Company bejelentette, hogy az egyik legrégebbi PC-s battle royale shooter, a free-to-play H1Z1 meg fog jelenni PlayStation 4-re is a jövő hónapban. A zárt béta még ebben a hónapban elindul (itt jelentkezhettek rá), május 22-én pedig a nyílt béta rajtol el, szóval több lehetőség is lesz belekóstolni. 

A csapat megerősítette, hogy a PS4-es változat játékosai nem csupán azt kapják meg, amit a PC-s kiadás nyújt, de vadonatúj tartalmakra és PS4-specifikus változtatásokra is számíthatnak Leegyszerűsödik például a loot begyűjtése, átdolgozták a felhasználói felületet, egyszerűbb lett a HUD és kivették a craft rendszert. A Daybreak gyorsabb játékot ígér a Sony konzolján, egy sebesebb gázzónával és egy átalakított airdrop rendszerrel. A PS4 Pro 60 fps-t tud majd kisajtolni a H1Z1-ből, de az alapmodell esetében nem ismert a frame-rate. 

Ti tervezitek, hogy konzolon is belecsaptok a H1Z1-be? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)