Hirdetés

H1Z1 - jobban fut PS4 Prón, mint sima PS4-en, és ez baj

|

A PS-es H1Z1 rajongók jobban járnak, ha Prón játszanak, a játék sokkal jobban teljesít rajta, mint a normál konzolon.

Hirdetés

A DigitalFoundry csapata újabb kiváló összehasonlító-elemző videóval jelentkezett, ezúttal a H1Z1 PlayStation 4-es teljesítményét vizsgálták.

Hirdetés

A bemutatóból kiderül, hogy a játék a Pro konzolon 1080p-s, míg a sima PS4-en legfeljebb 1696x954-es felbontáson fut, sőt a játék nem is képes felskálázni 4K-s vagy jobb felbontásra. A H1Z1 fejlesztői megcélozták a konzolon a 60 fps-es framerate-et (ez nem sok multiplayer játéknak sikerül, kivéve például a Fortnite-ot és a Call of Duty-t), de ezt egyelőre nem sikerült elérni. Standard PS4-en 40-50 fps között mozog az érték, a Pro viszont átlagosan 50 felett teljesít, közelítve a kitűzött célhoz. A jobb fps-nek köszönhetően így előnybe kerülnek a prós játékosok a csatamezőn a többiekkel szemben.

A DigitalFoundry elemző videóját alább nézhetitek meg:

A felbontást és a framerate-et kivéve hasonló teljesítményre képes a hagyományos PS4 és a PS4 Pro, ugyanakkor mindkét esetben hagy kívánnivalót maga után a H1Z1. A magasabb fps-értékeknek ára volt - a textúrák csak átlagosnak tekinthetők, a fények és az árnyékolás sem olyan éles, illetve rendes anti-aliasing funkció is hiányzik.

A H1Z1 még csak béta verzióban fut PS4-en május 22. óta, így a Daybreak várhatóan még sokat fog fejleszteni a játékon. Azért így sem néz ki rosszul a konzolos H1Z1, főleg a PS4 Pro felbontásának és a magas framerate-nek köszönhetően.

A H1Z1 egyelőre PC-n és PlayStation 4-en érhető el, de várhatóan Xbox One-ra is érkezik majd. Ti próbáltátok már a konzolos verziót?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)