Hirdetés

H1Z1 - PS4-en is teljes értékű lesz, jelentősen kibővül

|

Heteken belül véget ér a nyílt béta, és elérhetővé válik a konzolon a H1Z1 teljes változata. Fontos változásokra számíthatunk.

Hirdetés

Néhányan csúnyán bebuknak, amikor a battle royale műfajában próbálkoznak, de a H1Z1 kényelmesen megfér a Fortnite és a PUBG mellett. Pláne PS4-en, ahol az utóbbi nem elérhető.

Hirdetés

Augusztus 7-én jön a Daybreak játékának teljes változata, ekkortól lesz elérhető a Season 1 Battle Pass is. A megjelenés napjától kezdődően használhatjuk az RPG-t és a SOCOM mesterlövész puskát, illetve az ARV járművet, ami öt embert bír el. A Battle Pass három szintet kínál, az ingyenes és a premium mellett külön ajándékok járnak a PlayStation Plus előfizetőknek.

Fontos, hogy a Hellfire kevesebbet sebez, az M40-nel lőtt fejlövések sisakon keresztül is ölnek, az AR-15-öt a földről lehet majd felszedni, míg a robbanólövedékes íjpuskák (amiknek robbanása egyébként kevesebbet sebez) zöld, a SOCOM lila, az M40 és az RPG pedig arany csomagokból kaparintható meg.

Játszotok a játékkal PS4-en? Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)