Hirdetés

H1Z1 - deathmatch módot is hoz az eddigi legnagyobb PS4-es frissítés

|

Még ebben a hónapban elrajtol a harmadik szezon, ami többek között új játékmódokkal és rengeteg cuccal bővíti a battle royale játékot.

Hirdetés

A PlayerUnknown's Battlegrounds és a Fortnite Battle Royale megjelenése után elcsendesedtek a dolgok a H1Z1 körül, de a Daybreak dolgozik rajta. Nemsokára rengeteg újdonság érkezik a játék PlayStation 4-es változatába.

Hirdetés

A tervek szerint február 21-én rajtol el a Sony konzolján a H1Z1 harmadik szezonja. Ezzel együtt jön egy tartalmas patch is, ami a PS4-es változat eddigi legnagyobb frissítése lesz. Érkezik vele például egy free-for-all deathmatch mód, amely során 50 játékos küzdhet meg egymással egy kis területen, de úgy, hogy újraszülethetnek. Emellett kapunk egy Training Grounds nevű játékmódot is, amiben gyakorlatozhatunk a különféle fegyverekkel, mielőtt élesben is használnánk azokat.

Jön még egy vadonatúj, összesen 100 tieres battle pass, több mint 200 játékbeli cucc, valamint egy ranked ranglista is. Az pedig már csak hab a tortán, hogy a fejlesztők a kezelőfelületet is átalakítják egy picit.

Ti játszotok a H1Z1-gyel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)