Hirdetés

H1Z1 előzetes - túlélőgyakorlat Sony módra

|

A SOE egy ingyenes zombis MMO-t fejleszt és azt ígéri, hogy egészen más lesz, mint az eddigi próbálkozások.

Hirdetés

A Sony Online Entertainment elnöke, John Smedley lerántotta a leplet a titokzatos H1Z1 név mögött álló játékról, amely egy free-to-play, mikrotranzakciókat használó sandbox túlélő-horror stílusú MMO lesz, méghozzá zombikkal. 

A H1Z1 történetében a poszt-apokaliptikus Közép-Amerikában,15 évvel egy zombi vírus pusztítása után járunk és kétségbeesetten folyik a harc a túlélésért. A játékosoknak természetesen az életben maradás mellett további feladataik is lesznek, így folyamatosan gyűjteniük és kutatniuk kell az erőforrásokat, menedéket építeniük, valamint együtt dolgozniuk a többi túlélővel, hogy megvédjék magukat a vadállatokkal, a zombikkal vagy más játékosokkal szemben.

Smedley azt ígéri, hogy a H1Z1 különbözni fog minden eddigi nyitott világú túlélő-horrortól köszönhetően annak, hogy náluk szerverenként és dinamikusan változnak majd a szabályok, továbbá nem lesznek képességek vagy szintlépés: a játékmenet teljesen szabad lesz. Ha szeretnénk, akkor hozzácsapódhatunk egy kóbor bandához és lehet saját székhelyünk, de akár csatlakozhatunk a farmerekhez is és kereskedhetünk a megtermelt forrásokkal.

Hogy megvédjük magunkat, szükség lesz fegyverekre is. A SOE a hagyományos példányok mellet Molotov-koktélt, különböző robbanóanyagokat és más meglepetéseket is tartalmaz, illetve használhatjuk a járműveket, a tüzet és alkalomadtán a repülőgépeket is. A crafting részről eddig nem sokat árultak el a fejlesztők, de állítólag komplexebb lesz, mint a konkurens címeknél. Karakterünket szabadon testre szabhatjuk és ha elhalálozunk, ugyanazzal a karakterrel folytathatjuk tovább egy újjáéledést követően.

A H1Z1 a ForgeLight motorra épül és a SOE folyamatosan megosztja a közösséggel a fejlesztési ütemtervet, ami a Planetside 2-höz hasonlóan működik majd. A kiszemelt platform a PC, de nem kizárt, hogy a későbbiek folyamán a nappalinkba is beférkőzik a zombis MMO. Bár a játék free-to-play, lesz korai hozzáférés húsz dollárért cserébe.

Mi a véleményetek róla?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)