Hirdetés

H1Z1 - szépen fogy, de már nem a Sonynál

|

Lehet, hogy a Sony most átkozza magát, amiért eladta a H1Z1-et fejlesztő SOE-t, ugyanis viszik a zombis-túlélős programot a Steamen, mint élőhalottak az agyunkat.

Hirdetés

Az E3 2014 óta szemmel tartjuk a Sony Online Entertainment online túlélőhorrorját, illetve már nem beszélhetünk SOE-ről, hiszen a Sony eladta a H1Z1 és az Everquest fejlesztőjét, ami így februártól már Daybreak Game Company néven munkálkodik tovább a Steam Early Accessen elérhető címen, bár már néhány munkatárssal kevesebben vannak. 

A kezdeti szervergondok és a pay-to-wint érintő felháborodás ellenére a H1Z1 köszöni, nagyon népszerű, ugyanis a Daybreak elnöke, John Smedley Twitteren elárulta, hogy már több mint 1 millióan választották a Steamen, ami rendkívüli teljesítmény egy 19.99 eurót (~6080 forintot) kóstáló Early Access címtől, amely valamikor az idén lesz csak free-to-play és még rengeteg potenciál rejlik benne, beleértve a leendő PlayStation 4-es változatot is. 

Ti kipróbáltátok már vagy inkább maradtok a DayZ-nél?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)