Hirdetés

H1Z1 - játékosok tüntettek az erőszak ellen

|

Fegyverei eltételével tiltakozott néhány H1Z1 játékos az értelmetlen erőszak ellen. Nyilván nem tábortűz melletti körtánc lett a vége.

Hirdetés

Aki két percnél többet játszott a DayZ-vel vagy a H1Z1-gyel, az tudja, hogy még ha eleinte ennek ellenkezőjét is látjuk, később fájdalmas módon kell ráébrednünk, hogy senki sem barát.

Egy CDNThe3rd nevű videós arra szólította fel játékostársait, hogy tegyék el fegyvereiket, és szembemenve a Battle Royale mód szabályaival (ami nagyjából annyi, hogy „nyírj ki mindenkit, és próbálj te lenni az utolsó”) mondjanak nemet az erőszakra, majd együtt menjenek fel egy hegy tetejére, elmenekülve a mérgező köd elől. Ez nagyjából 40 percig sikerült, de amikor már csak öt túlélő maradt... nos, nézzétek meg a videót, és látni fogjátok, mi történt. A streamer egyébként többször tartott megindító beszédet, de az emberi természet már csak ilyen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)