Hirdetés

Megint átnevezik a H1Z1-et, átalakul a PC-s változat

|

A névváltással egyéb változások is jönnek, hogy megpróbálják a PS4-en sikeres játékot PC-n is azzá tenni.

Hirdetés

Kezdetben vala a H1Z1, majd a H1Z1: Just Survive és a H1Z1: King of the Kill, majd utóbbiból újra H1Z1 lett, előbbiből meg Just Survive. Illetve mostanra leginkább semmi, ugyanis a JS október végén megszűnik.

Hirdetés

A H1Z1 népszerűségén sokat dobott a PlayStation 4-es kiadás, de a PC-s változat nem találta meg a közönségét egyelőre. Most egy új, PC-s fejlesztésért felelős vezetővel új korszak kezdődik, és a játék neve Z1 Battle Royale lesz. Érkezik egy frissítés, mely átalakítja a Preseason 3-as fegyvereket, javít a matchmakingen, kiveszi a spawnválasztás lehetőségét, és hoz még néhány kisebb-nagyobb változtatást, melyekkel elindulhat a játék egy új úton, remélhetőleg a siker felé. A patch részleteit itt találjátok, a további terveket pedig itt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)