Hirdetés

Ha 2023-ban nem jön új Call of Duty, akkor sem maradnak tartalom híján a rajongók

|

Az Activision hosszútávon tervez a Modern Warfare 2-vel és a Warzone 2-vel is.

Hirdetés

Ahogyan arra a Sony is rámutatott, a Call of Duty franchise olyan erővel bír, hogy önmagában is képes befolyásolni a játékosok konzolválasztását, a hűséges felhasználótábor pedig évről-évre türelmetlenül várja, hogy milyen újdonságokkal lepik meg őket az Activision vetésforgóban dolgozó stúdiói (Treyarch, Infinity Ward, Sledgehammer Games). Tavaly a Sledgehammer jelentkezett a Call of Duty: Vanguarddal, idén az Infinity Ward mehet nagyot a Modern Warfare II-vel, a menetrend szerint pedig jövőre a Treyarch újdonsága lenne a soros, azonban a legújabb jelentés alapján homok kerülhetett a gépezetbe. 

Hirdetés

Februárban a Bloomberg szellőztette meg, hogy jövőre elvileg nem jelenik meg új rész a fő szériában, azaz a 2023-as lesz az első olyan esztendő 2004 óta, amikor nem jön új teljes értékű Call of Duty epizód. A döntés mögött állítólag egyrészt a Vanguard csalódást keltő eredményei álltak (a kiadó fejesei úgy érezték, hogy túl hamar követik egymást a részek), másrészt a Treyarch erőforrásait leköti, hogy besegítsen egy közelgő free-to-play játék fejlesztésébe. A franchise azonban így sem marad újdonságok nélkül, hiszen október végén jön a Modern Warfare 2 és utána a Warzone 2 is, azonban az Activision legújabb pénzügyi jelentése alapján még ez sem minden.

"Nagy az érdeklődés a Call of Duty: Modern Warfare 2 iránt, amely a tervek szerint október 28-án érkezik konzolokra és PC-re. Emellett a Modern Warfare univerzum kiterjesztéseként még idén megjelenik egy teljesen új Call of Duty: Warzone 2.0 élmény, amely szorosan integrálódik a prémium játékkal. Az egész Call of Duty ökoszisztémában a csapatok jó helyzetben vannak ahhoz, hogy ezeket a megjelenéseket jelentős 'élő műveletekkel' támogassák, miközben folytatják a 2023-ra és azon túlra tervezett új prémium tartalmak fejlesztését."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A prémium tartalom számos különböző cuccra utalhat, beleértve a Warzone új játékmódjait, a Modern Warfare 2 DLC-it vagy egyszerűen csak további fegyvereket, kozmetikai cuccokat. Viszont a prémium szó azt vetítheti előre, hogy ezek nem feltétlenül lesznek ingyenesek, így ellensúlyozva a 2023-as Call of Duty kiesését. Persze ez egyelőre még csak találgatás, bővebb információt valószínűleg csak az idei rész megjelenése után kapunk majd a franchise jövője kapcsán. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)