Hirdetés

Ha a Half-life 2 most készülne...

|

...akkor így nézhetne ki. Feltehetően MÁV-os vonatok nélkül.

Hirdetés

Ameddig a játékostársadalom remegve várja a Half-life 3 bejelentését, addig elfeledkezünk arról, hogy hasonlóan tudnánk örülni egy Half-life 2 rebootnak is.

A Polycount Logithx nevű felhasználója készítette ezeket a képeket, amik nemcsak hogy gyönyörűek, de az újragondolt City 17 vasútállomásán még gyanúsan a MÁV-éhoz hasonló vonatok is sorakoznak. Ez már beférne egy Half-life 3-nak is, nem?

De ez még nem minden. Logithx elmondta, hogy mivel az Epic kiadta az Unreal Engine 4-et, ezért abbahagyja a munkát az UDK-ban és átköltözik az új motorra. Ez persze eltarthat egy ideig, de nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy mit tud kihozni belőle.

Mit szóltok? Megbékélnétek egy reboottal, vagy egy ilyen Half-life 3-at szeretnétek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)