Hirdetés

Ha a Halo Fallout volna

|

A Halo 3 az egyik legjobb FPS ami a piacon van, de egy kis korszerűsítés ráfér.

Hirdetés

Sajnos egyelőre csak lelkes amatőrök által történt meg a képzeletbeli frissítés, de hátha a Bungie ráharap az ötletre. Az alant prezentált kis videó segítségével megszemlélhetjük, milyen is lenne a Halo 3, ha a készítőknek már a fejlesztés során rendelkezésükre állt volna a Bethesda által a Fallout 3-ban használt V.A.T.S. rendszer. Elsőre érdekes az biztos. A single player részben még akár működhetne is a dolog, de azért egy ilyen képzeletbeli multi meccset még elképzelni is nehéz. Ettől függetlenül a videó jó, egyszer mindenképpen érdemes megnézni, aztán lehet menni petíciót írni a Bungie fórumra. Nagyon azért ne reménykedjen senki a megvalósításban...


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)