Hirdetés

Ha akarjuk, akkor a Ratchet & Clank: Rift Apart 60 fps-sel fut majd

|

Viszont a nagyobb felbontást csak a teljesítmény romlásával érhetjük el.

Hirdetés

A Ratchet & Clank: Rift Apart lesz az egyik olyan PlayStation 5-exkluzív játék, ami az új generációs konzol megjelenésének környékén debütálhat, ráadásul az eddig kiadott anyagok alapján egészen izgalmasnak tűnik. Nemrég pedig kiderült, hogy nem feltétlenül kell majd beérnünk 30 fps-sel játék közben.

Hirdetés

Az Insomniac Games egyik munkatársa, Mike Daly egy interjúban árulta el, hogy a játékosok eldönthetik majd, hogy a simább teljesítményt vagy a részletgazdagabb látványvilágot preferálják inkább. Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy a Rift Apart képes lesz 4K-s felbontásban, 30 fps mellett futni, de ha ez nem jönne be valakinek, akkor lehetősége lesz alacsonyabb felbontást beállítani, aminek hála már elérhető a 60 fps.

Ti melyik módot választjátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)