Hirdetés

Ha akarod, már meztelenül is láthatod a Gotham Knights főszereplőit

|

Elérhetővé vált egy-egy mod Batgirl, Nightwing és Red Hood levetkőztetéséhez.

Hirdetés

Karaktereket lemeztelenítő nude modok már nagyjából azóta léteznek, hogy tinédzserek millióinak fantáziáját indította be Lara Croft, meg először láttunk kikockázott meztelen testeket a The Simsben. Nincs ezekkel semmi baj, aki úgy érzi jónak, ha az általa irányított karakter pucéran rohangál, lövöldöz és lengedezik, hát telepítse nyugodtan az ezt lehetővé tevő módosításokat, mi nem ítélkezünk.

Sőt, szólunk is róla (a DSOGaming nyomán), hogy a NexusModsra felkerült a napokban több mod is, amikkel a Gotham Knights négy főszereplője közül három teljesen levetkőztethető.

Hirdetés

BatGirlből két változat is elérhető, de Red Hood és Nightwing kigyúrt, pucér testét is láthatjuk (előbbin azért a maszk marad). Ha letöltenétek őket, látogassatok el a NexusMods Gotham Knights modjait gyűjtő aloldalára, majd regisztrációt követően, a "Refine results" gombra kattintva az "Attributes"-nál pipáljátok be az "Include adult files" melletti jelölőnégyzetet, és keressetek a "nude" kifejezésre. Nyilván csak akkor, ha már 18 év felettiek vagytok.

Egyelőre nincs infó arról, hogy Robin is ledobja-e majd jelmezét, de már csak a teljesség kedvért is volna értelme. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)