Hirdetés

Ha akarod, még szebbé teheted a Forza Horizon 5-öt - csak bírja a géped

|

Az eleve is egészen gyönyörű Forza Horizon 5-öt most a fejlesztőknek köszönhetően dobhatjuk fel.

Hirdetés

Számos elem miatt szerethetjük a Forza játékokat, például azért is, mert egészen bámulatosan néznek ki mind konzolokon, mind PC-n. Egy pillanatig se éreztük, hogy jobb lenne, ha ez vagy az szebben mutatna bennük, különösen az autóknál nem, amik a garázsban állva és vezetés közben is csodálatosak.

A Playground Games viszont úgy gondolta, lehet ezt még fokozni, ezért a napokban kiadott egy PC-s frissítést - ezt viszont csak azok fogják élvezni, akiknek kifejezetten erős gépük van.

Hirdetés

A november 8-án megjelent patch Nvidia DLSS Super Resolution 2.4 és AMD FSR 2.2 támogatást kínál, valamint a DirectX Ray Tracing esetében beépíti az Ultra és az Extreme szintet, amivel a szabad kalandozás, a versenyek, a fotómód és a Forzavista használata közben élethűen tükröződnek az autók.

Az AMD FSR 2.2-vel, ami AMD, Nvidia és Intel kártyákon egyaránt kihasználható, a játék Performance módban 1080p-s képet skáláz 4K-ra, így garantálva nagyobb felbontás mellett is nagy képfrissítési sebességet. A DLSS 2.4 csak Nvidia RTX kártyákkal működik, de kb. ugyanezt tudja. Az nvidiások a DLAA előnyeit is élvezhetik, a mesterséges intelligenciával támogatott élsimítás jobb képminőséget ad.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Az Extreme szintű ray tracinghez az alábbi konfigurációra van szükség:

  • Op. rendszer: Windows 10 Nov 2019 frissítés (1909)
  • Processzor: AMD Ryzen 7 3800XT vagy Intel i7-10700K
  • Videokártya: AMD Radeon RX 6800 XT vagy Nvidia RTX 3080
  • VRAM: 16 GB AMD, 10 GB Nvidia esetében
  • RAM: 16 GB
  • Tárhely: 110 GB SSD

Az újítások a Donut Media frissítéssel érkeztek, amiről a fejlesztők az alábbi streamben beszéltek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)