Hirdetés

Ha bármennyire is várod az Elden Ringet, van egy jó hírünk

|

November 4-én délután érdemes lesz visszanézni.

Hirdetés

Belátható időn belül érkezik a FromSoftware teljesen új, részben George R. R. Martin közreműködésével készült játéka, az Elden Ring, amiről még keveset tudunk, de a februári premierig még van ideje a fejlesztőknek és a kiadó Bandai Namcónak, hogy felvilágosítson minket. Kezdésnek például jó lesz a holnapi bemutató, melynek során 15 percnyi friss játékmenetet láthatunk.

Hirdetés

Magyar idő szerint délután 3-kor kerül majd fel a videó YouTube-ra, és szintén ekkor fogják megmutatni Twitchen is, ha visszatértek ide a GameStarra, biztosan találkoztok majd vele. Remélhetőleg kiderül, milyen lesz a harcrendszer, a világ hangulata, és mennyire rugaszkodtak el a készítők a múltbéli alkotásaiktól.

Az Elden Ring megjelenése 2022. február 25-ére várható, a zárt tesztelés november 12-14 között fog zajlani, és azok vehetnek részt benne, akik korábban regisztráltak, illetve meghívót kaptak a kiadótól.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)