Hirdetés

Ha Chris Judge-on múlik, egészen más akcentussal szólalt volna meg a God of War főhőse

|

A szinkronszínésznek eredetileg gyökeresen más elképzelése volt Kratos megformálásáról.

Hirdetés

A 2018-as God of War hatalmas sikerrel állította új pályára az eredetileg 2005-ben indult szériát, ami az alapkoncepció átszabása mellett a főszereplőt alakító színész személyében is változást hozott.

Az egyébként remek munkát végző Terrence C. Carson helyére így a Csillagkapu sorozattal legendássá vált Chris Judge lépet, aki egy még mélyebb, még érdesebb tónust vitt a sokat látott istenölő orgánumába. Egy friss beszélgetésből azonban kiderül, hogy egészen másképp is alakulhatott volna a színész alakítása.

Hirdetés

Judge az amerikai IGN-nek adott videós interjút, amelyben az a kérdés is előkerült, hogy miképpen találta meg Kratos hangját, a színész pedig itt feltárta, hogy eredetileg brit akcentussal próbálta megformálni a God of War főhősét:

Hagytam, hogy rám találjon. Nem sokan tudják, hogy valójában hónapokig jártam hangtréningre, mielőtt elkezdtük volna a munkát, de akkor még brit akcentussal. Az első forgatási napunkon, az első felvételnél jártunk, és látni lehetett, hogy az emberek suttognak és beszélgetnek, aztán Corey  [Corey Balrog kreatív vezető, a játék írója és rendezője] odalépett hozzám, és megkérdezte: "Ez brit akcentus volt?", én pedig azt válaszoltam: "Méghozzá nem túl jó, ha rá kellett kérdezned."

Ami azt illeti, valóban furcsa lett volna a brit poshba váltó Kratos, hiszen korábban Terrence Carson is amerikai kiejtéssel keltette életre a karaktert, de a kíváncsiság kedvéért azért szívesen megnéznénk egy felvételt erről a bizonyos első napról. Az interjúnak viszont nem ez az egyetlen érdekes része, Chris Judge egyebek mellett arra is kitért, hogy a valóságban is remek volt köztük a kémia a főhős fiát, Atreust alakító Sonny Suljickal.

"Odaértem a kémia tesztre, és ott volt ez a kis törpe, de annyira megnyerő és intelligens volt, és azonnal megkedveltük egymást."

- mondta az ifjú kollégájáról a színész, aki szerint Suljic azóta is ugratja, hogy jogosult lenne 10%-nyi részesedésre a bevételeiből, mivel szerinte ő szerezte meg neki a Kratos-szerepet azzal, hogy a kettejük közt lévő kémiát nevezte a legjobbnak az előzetes teszt során.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)