Hirdetés

Ha csak az Xbox fejesén múlik, már láttuk volna az új Fable-játékot mozgás közben

|

Matt Booty azt szerette volna, ha már be tudják mutatni a közönségnek a következő Fabe-et, de a Playground Games mást gondolt a dologról.

Hirdetés

Több mint két évvel ezelőtt, 2020 júliusában jelentették be hivatalos is azt, amit már hosszú ideje pletykáltak: készül a következő Fable-játék, amin a Playground Games csapata dolgozik. Azóta viszont nem túl sokat hallottunk a projektről. A Microsoft Studios vezetője, Matt Booty nemrég a PAX Westen mesélt arról, hogy ha rajta múlik, akkor egészen más lenne a helyzet.

Booty ugyanis meg szerette volna már mutatni nekünk az új Fable-t, a fejlesztőknek viszont kifejezetten az volt a kérése, hogy ez egyelőre ne történhessen meg.

Hirdetés

Matt Booty úgy fogalmazott, a munkájának részét képezi az is, hogy támogatja és fedezi a fejlesztőcsapatokat, ha pedig a fejlesztők azt mondják, egyelőre nem szeretnék megmutatni az adott játékot, és inkább várnának, amíg ők is úgy nem érzik, hogy készen áll a dolog a bemutatóra, akkor ő bizony ezt tiszteletben fogja tartani.

Booty különösen a Fable kapcsán érzi azt, hogy nagyon meg kéne már villantani a játék egyes elemeit, annyira jól sikerültek véleménye szerint, de minden egyes ilyen alkalomnál lecsitítják őt a Playground Games srácai. Nincs mese, türelemmel kell várnunk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)