Hirdetés

Ha cyberpunk nindzsa akarsz lenni, a Ghostrunner a te játékod lesz

|

A cyberpunk nindzsaszimulátor ugyan nincs a legjobban várt 2020-as címek listáján, de most egy új Ghostrunner trailer és demó is érkezett, hogy kedvet kapjunk.

Hirdetés

A Ghostrunner egy belső nézetes akciójáték a One More Level nevű indie stúdiótól. A játék tegnap megkapta a cinematic bemutatóját, de hogy legyen mivel levezetnünk a képkockák okozta hype-ot, már egy demót is kiadott a csapat. Ez volt az a kipróbálható verzió, amit a PAX East látogató már végigjátszhattak február végén.

Hirdetés

A Ghostrunner egy lepusztult világba visz bennünket, ahol az emberiség nagyja már kihalt. Akik megmaradtak azok egy toronyban tengetik napjaikat erős elnyomás alatt. Az emberek értékét az implantjaik minőségében mérik, hősünk pedig ezt elégelte meg. Egy cyber-nindzsa irányításával fel kell kaszabolnunk magunkat a torony legfelsőbb szintjéig, és fel kell derítenünk annak titkait.

A Ghostrunner demóját mától május 13-ig tudjátok kipróbálni, utána eltűnik majd. Ne hagyjátok ki a lehetőséget!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)