Hirdetés

Ha eddig nem győztek meg a Forspoken videói, talán majd ez segít

|

10 percen keresztül nézhetjük a Final Fantasy XV-öt is fejlesztő csapat újdonsága, a Forspoken játékmenetét.

Hirdetés

Korábbi tervek szerint májusban jelent volna meg a Forspoken, azonban a fejlesztőcsapat úgy látta, mindenki jobban jár, ha októberig haladékot kérnek. A Luminous Productions, mely legutóbb a Final Fantasy XV-tel kápráztatott el minket, most egy vadonatúj fantasy világba invitálja a játékosokat, azonban az eddig mutatott felvételek egyelőre megosztották a közönséget.

Game Informer 10 perc friss, eddig még nem látott gameplay-jel szolgált, ami a játék PlayStation 5-ös változatát demonstrálja röviden, 4K-ban.

Hirdetés

A Forspoken a videóban nem csak jobban néz ki, mint eddig, de izgalmasabbnak is tűnik. Láthatjuk, milyen varázslatokat süthetünk majd el, hogyan működik maga a harc, valamint a mozgás. Megnézhetjük a Sideways City nevű, nem túl kellemes hangulatú területet, illetve egy másik, tágasabbat, ahol a főszereplő száguldozik gyalog. Reméljük, nem kell majd mindig kilométereket rohangálnunk, vagy ha mégis, valahogyan élvezetessé teszik ezt.

A Forspoken PC-re és PlayStation 5-re fog megjelenni 2022. október 11-én. Biztosan nem árt majd, ha addig még többet mutatnak belőle.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)