Hirdetés

Ha eddig nem vetted meg a LEGO Star Wars: The Skywalker Sagát, most már várj egy kicsit

|

Hamarosan nem kell majd tízezreket fizetned, hogy végigjátszhasd minden idők egyik legjobb LEGO játékát.

Hirdetés

A TT Games lelassított az elmúlt néhány évben, tartott egy kis szünetet, hogy hosszú idő után végre egy tényleg újszerű, az eddigieknél is élvezetesebb LEGO játékot szállítson. A terv bevált, a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga kiváló lett, érdemes az ünnepek alatt ledarálni akár egyedül, akár párban. 

Ha hasonlót terveztél, és már remegett a kezed a vásárlás gombja felett, állj meg egy pillanatra: lehet, hogy hamarosan nagyon olcsón hozzáférhetsz majd.

Úgy tűnik ugyanis, hogy az Xbox Game Pass decemberi frissítésének részeként a kínálathoz csatlakozik ez is, amit az XGP - egyébként fantasztikus - Twitter-fiókján egy játékkal kezdtek el beharangozni. És azóta meg is erősítettek.

Hirdetés

Az alábbi kép jelent meg, három négybetűs szót kellett kitalálni, amikből az E, az R és az A betűk voltak ismertek.

Egész véletlenül a LEGO STAR WARS pont beleillik - így gondolta Tom Warren, a The Verge újságírója is, akinek tweetjére a LEGO hivatalos fiókja is reagált

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)