Hirdetés

Ha egy kicsit is érdekel a Warhammer, ezekről a bejelentésekről tudnod kell!

|

Lezajlott a Warhammer Skulls 2023, a Games Workshop videojátékokra fókuszáló műsora, számos izgalmas bejelentéssel.

Hirdetés

A Games Workshop nem szorítja magához nagyon szorosan a Warhammer franchise-hoz kapcsolódó licenceket, ezért aki akar, készíthet játékot - a végeredmény sokszor kiábrándító, de a próbálkozásoknak így is örülünk.

A mai Warhammer Skulls előadás keretében felbukkantak már bejelentett és vadonatúj játékok is, mindenféle műfajban érkeznek újdonságok - még versenyjátékot is kapunk, sőt, az már most kipróbálható.

Hirdetés

A fontos bejelentéseket alább foglaltuk össze; ha végigolvastátok az alábbi listát, látogassatok el valamelyik platform játékboltjába, mert jelentős leárazások vannak PC-n, konzolokon és iOS-en egyaránt.

  • Az egyik legfontosabb újdonság a Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin volt, egy valós idejű stratégiai játék, ami PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series konzolokra fog megjelenni. A Frontier Developments fejleszti, lesz benne terjedelmes egyjátékos kampány, 1v1-es és 2v2-es csaták, illetve egy új technológia, aminek segítségével a kontrollerrel játszók dinamikusan irányíthatják seregeiket. A nyílt bétára már lehet regisztrálni.
  • Ennél egy hangyányival bizarrabb a Warhammer 40,000 Speed Freeks, a Caged Element harcos versenyjátéka, ami PC-re készül, és alfa változata már most próbálgatható a Steamen. Hét különböző jármű közül választhatunk, amik mind más-más képességekkel bírnak, ezeket használva gyűrhetjük le riválisainkat nem kimondottan tisztességes módszereket bevetve. Az alfa június 8-ig lesz elérhető.
  • A Tyranid hordát és a játékmenetet mutatta meg a Space Marine 2 új előzetese.
  • Valamilyen oknál fogva Warhammer 40,000-es DLC készül a PowerWash Simulatorhoz.
  • Frissítést kapott a Warhammer 40,000 Darktide, egyebek mellett két új pályával.
  • Hamarosan elkezdhetünk játszani a Warhammer 40,000: Rogue Trader bétájával, most egy különböző elemeket bemutató új előzetes érkezett.
  • A kártyajátékok iránt érdeklődőknek a Warhammer 40,000 Warpforge-ot érdemes figyelniük, aminek új demója ma vált elérhetővé; ebben már hatra nő a játszható frakciók száma.
  • A Total War: Warhammer III-ba bekerül Harald Hammerstorm.
  • A Blood Bowl III-ba júniusban, az első szezon indulásakor lépnek be a Lizardmen frakció tagjai.
  • A Warhammer 40,000 Battlesector új DLC-je Orkokkal dobja fel az élményt.
  • Nem engedték még el a Warhammer: Vermintide 2-t sem, Karak Azgaraz pályák jönnek ingyenes frissítéssel.
  • Számos további, kisebb bejelentést is megemlítettek egy-egy félmondattal: a Mechanicus betétdalai megjelennek vinylen, a World of Tanks: Modern Armour új tankkal és parancsnokkal ünnepli a franchise-t, a Chaos Gate - Daemonhuntersbe küldetések, a Shootas, Blood & Teefbe sapkák és ranglisták jönnek.
  • Steamen a Warhammer 40,000: Gladius ingyenes, a GOG-on pedig a Final Liberation. Az App Store-ból a Talisman: Digital Editiont lehet behúzni.

További infók, képek megtalálhatók a linkeken, valamint a Warhammer Community blogbejegyzésében.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)