Hirdetés

Ha egy új XCOM játékra vágysz, van egy rossz hírünk

|

A játéksorozat vezetője egyelőre egy másik projekttel van elfoglalva.

Hirdetés

Nagyon úgy tűnik, hogy a közeljövőben nem érkezik új XCOM, legalábbis, ha nem kap új rendezőt a sorozat, Jake Solomon ugyanis a saját bevallása szerint most minden figyelmét a Marvel's Midnight Suns támogatása köti le. Ennek fényében pedig kijelenthető, hogy egyelőre nincsenek tervek előbbi sorozat folytatásával kapcsolatban.

Solomont nemrégiben a VGC interjúztatta meg a Midnight Suns jövőjével kapcsolatban, de természetesen szóba került az XCOM esetleges visszatérése is. A Firaxis Games kreatív vezetője elég egyértelmű választ adott:

"Nekem konkrétan semmilyen információm nincs ezzel kapcsolatban, és ezt azért mondom, mert tényleg így van. Tegnap Morbius kinézetein dolgoztam, szóval most tényleg nem dolgozom máson. Nincs semmi titkos tervem, jelenleg semmit nem tudok az XCOM-ról."

Hirdetés

A Firaxis Games a legutóbbi hat XCOM játékból ötért volt felelős. Az utolsó része a szériának az XCOM: Chimera Squad volt, amely 2020-ban jelent meg, és egészen jó értékeléseket kapott, szerintünk is abszolút megérte az árát.

Solomon egyébként tavaly határozottan kijelentette, hogy az XCOM nem halott, szóval érdemes bizakodva a jövőbe tekinteni, mindössze annyiról van szó, hogy most a Midnight Suns élvez prioritást, arra meg mondjuk rá is fér még a törődés, lássuk be.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)