Hirdetés

Ha elolvasod ezt a Days Gone hírt, a te szíved is összeszorul

|

Ezúttal a Bend Studio egyik volt munkatársa ültetett fel minket a szomorúságvonatra.

Hirdetés

Ha toplistát írnánk a játékiparban előforduló legnagyobb igazságtalanságokról, akkor biztosan rajta lenne az, ami a Days Gone esete. A játék hivatalosan messze nem fogyott olyan jól, mint a Sony szerette volna (bár még így is több fogyott belőle, mint a Ghost of Tsushimából), és bár a játékosok zöme szerette Deacon St. John történetét, valamint egyes kritikusok értékelni tudták, ám a nyitott világú akció-kaland rossz pontszámokat is kapott a többségtől, szóval megpecsételődött a sorsa. 

Azóta a Bend Studio továbblépett a következő projektjére, azonban néha felbukkannak információk arról, hogy milyen lehetett volna a tervezett Days Gone 2.

Hirdetés

Most éppen a stúdió egyik volt munkatársa, a Days Gone egyik rendezője, Jeff Ross árulta el Twitteren, hogyha a dolgok a tervek szerint alakulnak, akkor a Days Gone 2 már hetekkel ezelőtt megjelent volna. Ross szerint a legutóbbi PlayStation Showcase felbosszantotta őt, mert arra emlékeztette, hogy a folytatás éppen egy hónapja jelent volna meg. 

Arra a kérdésre, hogy miért nem valósult meg azóta sem a Days Gone 2, Ross azt válaszolta, hogy túl sok idő telt el, az első részen dolgozó csapat nagy része elhagyta a stúdiót és a Sony részéről sincs érdeklődés. Persze simán lehet, hogy nem is idén jelent volna meg, hiszen a koronavírus-járvány pont rányomta volna a bélyegét a fejlesztésre, viszont valószínűleg ezt már sosem tudjuk meg. 

Egy esély van még a Days Gone világába visszatérni: a filmváltozattal, de arról is tavaly augusztusban hallottunk utoljára, amikor a Deadline azt jelentette, hogy a forgatókönyv megírására az Oscar-jelölt Sheldon Turnert (X-Men: Az elsők, Egek ura) kérték fel, a főszereplő pedig Sam Heughan (Outlander, Ráadásszerelem) lehet. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)