Hirdetés

Ha érdekel a Call of Duty: Black Ops Cold War multija, itt kövesd a bemutatót élőben!

|

A Treyarch ma elárul néhány részletet arról, milyen lesz a Call of Duty: Black Ops Cold War többjátékos élménye.

Hirdetés

Kicsivel több mint két hónapot kell várnunk arra, hogy lecserélhessük a Call of Duty: Modern Warfare-t a remélhetőleg hasonlóan jó, ha nem jobb folytatásra. A Black Ops Cold Wart nem az Infinity Ward, hanem a Treyarch és a Raven Software fejlesztette, de a motor közös, ami már egy jó alap. Az egyjátékos kampányról már a bejelentéskor elárultak sok mindent, ma pedig a multin a sor.

Hirdetés

Persze olyan világot élünk, hogy néhány napja már kiszivárgott pár percnyi multis játékmenet, de a ma este 19:00-kor kezdődő, hivatalos stream ennél sokkal többet tartogat - valószínűleg azt is megerősítik, hogy mikor lesz az októberre pletykált béta. Az adást a Call of Duty Twitch csatornáján lehet majd figyelemmel kísérni, a fejlesztők bemutatóját követően streamerek és youtuberek játékát nézhetjük meg.

A Call of Duty: Black Ops Cold War november 13-ától lesz elérhető PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, de fura lenne, ha a november 10-én megjelenő Xbox Series S-en nem lehetne akkor már a jobb változattal játszani, így feltehetően az új kiadások sem csúsznak sokat, ha egyáltalán bármennyire is visszatartják őket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)