Hirdetés

Ha érdekel a játékfejlesztés, ezt a rendezvényt ne hagyd ki!

|

Hazai játékfejlesztőkkel, szakmai előadásokkal vár mindenkit a Budapest Game Dev Days.

Hirdetés

Tény, hogy Magyarország nem játékipari nagyhatalom, de számos olyan csapat működik hazánkban, amelyek nevét a nemzetközi színtéren is ismerik. Aki a videojáték-fejlesztésben képzeli el a jövőjét, szívesen dolgozna programozóként, grafikusként, vagy valami más, kapcsolódó területen, hasznos információkhoz juthat a 2023-ban ismét megrendezésre kerülő Budapest Game Dev Day-en, amit február 24-én szerveznek meg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Q épületében.

A látogatók három helyszínen több mint negyven szakmai előadást hallgathatnak meg, találkozhatnak hasonló érdeklődésű fiatalokkal és magukkal a fejlesztőkkel is. 

Hirdetés

A középiskolások az egyetemek képviselőitől és szakmabeliektől megtudhatják, milyen irányba érdemes indulniuk, ha a továbbtanuláson gondolkodnak, az egyetemisták pedig a cégektől érdeklődhetnek a lehetőségekről, arról, milyen élmény itthon játékfejlesztéssel foglalkozni, valamint hasznos kontaktokat gyűjthetnek.

A rendezvényen szakmai előadásokat tart az egyebek mellett a Ubisoft és az Activision játékainál is besegítő DIGIC, a Zen Studio, a Neocore Games, a Primal Games és a Nemesys Games. Minden további információt megtalálhattok ezen az oldalon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)