Hirdetés

Ha hiszitek, ha nem, megvan a Biomutant megjelenési dátuma

|

Sokáig halogatták a nyílt világú rágcsálós-kungfus RPG-t, de a fejlesztők most elkötelezték magukat egy konkrét dátum mellett.

Hirdetés

A Just Cause-okért felelős Avalanche Studios kivált tagjaiból megalapított Experiment 101 nem sokkal azt követően látott neki a Biomutant fejlesztésének, hogy 2015 nyarán megalakult, de a bejelentésre 2017 augusztusáig várni kellett. Az akkori gamescom során a sajtónak egy működő változatot mutattak (nem csak videót láttunk, előttünk pörgette az egyik fejlesztő), de látszott, hogy kell még dolgozni rajta, mire kész játék lehet belőle.

A csapat sokáig még csak azt sem mondta meg, melyik évben fogja befejezni a munkát, csak a korábbi tapasztalatok alapján tippelgettünk. Most viszont pontosan tudjuk, melyik napot karikázzuk be a naptárban.

Hirdetés

A Biomutant jelen állás szerint 2021. május 25-étől lesz elérhető PC-re, PlayStation 4-re, és Xbox One-ra. További információkat a következő hetekre, hónapokra ígértek, next-gen változatról még nem esett szó.

A THQ Nordic közleményében ismét felhívta a figyelmet a két gyűjtői kiadásra. A nagyobb, a 399,99 eurós Atomic Edition egy 60x25x30 centis diorámát, egy fémdobozt, egy L-es vagy XL-es pólót, egy hatalmas egérpadot, egy A1-es méretű szövetre nyomtatott művészi rajzot, a betétdalokat és persze a játékot tartalmazza, míg a 109,99 eurós Collector's Editionben a játék mellett egy figura, egy szövetkép, és a zenei anyagok találhatók.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)