Hirdetés

Ha így megy tovább, a végén még szerethetővé is válhat a Battlefield 2042

|

A legújabb frissítés megint egy halom olyan tartalmat adott a játékhoz.

Hirdetés

Nem árulunk el vele nagy titkot, ha elmondjuk, a Battlefield 2042 nem csak a sorozat eddigi leggyengébb darabja (reméljük ez így is marad a jövőben), hanem egyben 2021 egyik, ha nem a legrosszabb megjelenése.

A játék egy ponton majdnem teljesen kihalt, a DICE és az EA azonban (miközben állítólag már formálódik a következő epizód) mégsem mondott le a közeljövőben játszódó lövöldéről, ami most újabb fontos frissítéssel került közelebb ahhoz az állapothoz, amit a megjelenéskor elvárt volna a közösség.

Hirdetés

A már élesedett 1.2-es csomag végre elérhetővé tesz egy felületet, ahol a megjelenés óta összelövöldözött statisztikáinkat böngészhetjük (igen, erre tényleg eddig kellett várni). Itt láthatjuk majd a szintünket, a kitűzőinket, természetesen a rendkívül fontos játékos kártyánkat és részletes adatokat is a fejlövéseinkről, lejátszott meccsekről és minden egyéb másról.

A letöltés után nem csak a menü, hanem a játékélmény is alaposan átalakul. A sokak által joggal leggyengébb pályaként emlegetett Kaleidoscope egy alapos átalakításon esett át, aminek köszönhetően egészen más lesz a meccsek üteme, változik a zászlók elhelyezkedése, több és máshol elhelyezett tereptárgyak kaptak helyet és egyéb vizuális módosítások is történtek.

Ugyan az összecsapások dinamikájára nem, az élményre mégis pozitív hatással lesz az operátorok átalakítása, akik nem fognak totálisan megváltozni, mégis kicsit viseltesebb lesz a külsejük, végre úgy néznek majd ki, mint akik tényleg egy háborúban kockáztatják az életüket.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Ezeken kívül az 1.2-es frissítés még egy halom újdonsággal frissíti az élményt és rengeteg egyensúly változtatást is eszközöl, amiről bővebben erre a linkre kattintva olvashattok. Nektek mi lenne a következő kívánságotok a Battlefield 2042-vel kapcsolatban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)