Hirdetés

Ha kihagytad, nincs pardon

|

Beregi Tamás, vagy a GameStar-ban Berrr tollából származik ez a valós személyeket tartalmazó "önéletrajzi" regény, amely a "csajozás" időnként vicces, máskor elszomorító, de az olvasó számára mindenképpen szórakoztató aspektusait meséli el.

Hirdetés


A regényből – igen szabad kézzel és csak a fő motívumokat megtartva, de a sztorit teljesen megváltoztatva – Nemes Gyula készített filmet, azonos címmel, amelyet már vetítenek is a mozikban. (Művész, Toldi, Szinbád). A film nem kis büszkeség számunkra, hiszen szerepelni fog a közelgő Velencei filmfesztiválon is.

A filmben több magyar együttes számai is szerepeltek és tegnap este kettőt, a Color Star és Másfél nevű formációt hallhattuk szombat este a film kapcsán rendezett közös koncerten, amelyre mi is ellátogattunk.


Elsőként a Másfél együttest hallhattuk, amelyet eleinte viszonylag gyér érdeklődés kísért, később azért szép lassan egyre nagyobb tömeg özönlött a pódium köré. A Másfél kicsit furcsa akusztikus elemeket használó zenéje most valahogy mégsem tudta annyira megfogni az embereket: erről többek között a számok után hallható gyér taps, illetve az a tény tanúskodtak, hogy alig akarták visszatapsolni "repetára" az együttest.

A Másfél után a Color Star lépett fel, akik mindig is sokkal magabiztosabban tudták kezelni a közönséget. A mostani koncertjük sem okozott csalódást: szerencsére jó volt a hangosítás (ami a Zöld Pardonban nem mindig egyértelmű...), ügyesen válogatták össze a számokat és fantasztikus hangulatot teremtettek velük. A legnagyobb sikert természetesen most is a Six Steps On The Moon című helyenként lágy, dallamos, máshol pörgős, teljesen magával ragadó számuk aratta. Koncert közben a nagy a színpad mellett látható kivetítőn apró inzerteket láthattunk a filmből, amelyek keveredtek különféle pszhichodelikus effektekkel.


A koncert mellett egy külön elkerített helységben film stábja és ismerőseik leguríthattak egy ingyen sört, vagy pohár sört, illetve egy fogadásban is részt vehettek, csak sajnos a Color Star koncertből úgy nem lehetett hallani semmit...

Ezt az apró bakit leszámítva jópofa ötlet volt ez a közös koncert a film hangulatával megspékelve, reméljük, sok ilyen lesz még...

Kapcsolódó linkek:
www.egyetleneim.hu
www.colorstar.hu
www.masfel.hu
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)