Hirdetés

Ha Kinected van, Hulk Hogan csomagol össze

|

Hulk Hogan, minden idők egyik legsikeresebb pankrátora Kinect játékhoz adta a nevét.

Hirdetés

Az 1953-ban született Terry Gene Bollea, vagyis Hulk Hogan a mai napig szórakoztatja a közönséget a ringben, ám a szorítón kívül is legalább ennyire tevékeny. Éttermet vezet, kiadott már CD-t, és számos film után a videojátékok világában is szerencsét próbál.



Az első Hulk Hogan játékot az amerikai Panic Button fejleszti Hulk Hogan's Main Event címmel Xbox 360-ra/Kinectre. A Majesco kiadásában idén ősszel megjelenő alkotásban a játékos feladata egy saját pankrátor létrehozása annak egyedi személyiségével együtt, hogy Hulk Hogan irányítása mellett a megtanulja, hogyan kell olyan műsort produkálni, amivel megnyerheti a közönséget. A világhírű pankrátor jól begyakorolt pózainak, valamint a harmincnál is több látványos kombónak az elsajátítása is a játék része. A Kinect szenzor mindeközben figyelemmel kíséri a játékos mozgását. Minél lendületesebb, annál eredményesebb a virtuális pankrátorunk.



A játékbeli alteregó létrehozásakor az arc, a haj, a testalkat, a ruházat, a tetoválás, és még a belépő zene is megválasztható. Kilenc különféle helyszínen futhat a show, akár 2 vs. 2 felállásban is. Ráadásul fém széket, létrát, neoncsövet, kukafedelet és egyéb "apróságokat" is széttörhetünk az ellenfelek fején.

A végére pedig egy idézet magától a mestertől:
"Ide figyeljetek! Amikor beléptek a játékba, érezni fogjátok a Hulkamania erejét. Akár osztjátok a fájdalmat és a pofonokat, akár fogadjátok, ez a játék szabadon engedi a bennetek lakozó pankrátort, miközben a tömeget lelkesítitek, és mindenkit bántalmaztok, aki az utatokba merészel állni."

Hulk Hogan maga is ott lesz az E3-on, ezért aDaM még az erőszaktól sem riad majd vissza, hogy összehozzon egy interjút vele.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)