Hirdetés

Ha láttok egy Rainbow Six: Quarantine megjelenési dátumot, ne dőljetek be neki!

|

A Ubisoft Connecten szúrták ki, hogy mikor érkezhet a játék, azonban a kiadó lehűtötte a kedélyeket.

Hirdetés

Bár a Ubisoft ősszel rendesen megsorozott minket játékokkal, hiszen a Watch Dogs Legion, az Assassin's Creed Valhalla és az Immortals: Fenyx Rising pár hét eltéréssel debütáltak, a kiadónak még mindig rengeteg beharangozott címe van, melyekről egyelőre keveset tudunk.

Az egyik legizgalmasabb ezek közül kétségtelenül a Rainbow Six: Quarantine, de egyelőre nem tudjuk, mikor számítsunk a franchise zombi-szerű, természetfeletti lényekkel megtűzdelt felvonására.

Néhány szemfüles rajongó nemrég a Ubisoft hivatalos honlapján, a Ubisoft Connecten fedezte fel, hogy a Rainbow Six Quarentine esetében a kiadó feltüntetett egy megjelenési dátumot, mely 2021. március 21-re jósolta a kaland debütálását. Látszólag hivatalos infó lévén az internet egyből tele lett a dátummal, sajnos azonban csak egy hibáról van szó.

Hirdetés

A Ubisoft képviselője az amerikai IGN-nek elmondta, hogy a honlapra felkerült dátum nem helyes, egyáltalán nem hivatalos infóról van szó. Azt nem árulták el, hogy hogyan került fel rossz infó a saját honlapjukra.

Így tehát a Rainbow Six: Quarantine-ról egyelőre annyit tudunk, hogy a következő pénzügyi éveben, azaz 2021. április 1. és 2022. március 31. között jelenik meg valamikor.

A bejelentett címek közül még a Giancarlo Esposito szereplésével készülő Far Cry 6-ról kaptunk bővebb infókat, azonban pontos dátumot ehhez sem árult el a stúdió.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)