Hirdetés

Ha lesz is Bad Company 3, biztosan nem jövőre jön

|

A korábbi pletykákkal ellentétben úgy tűnik, hogy a Battlefield sorozat következő része még nem a legendás széria folytatása lesz.

Hirdetés

A napokban röppent fel a hír, hogy a DICE már gőzerővel fejleszti a 2018-ban debütáló Bad Company 3-at. Mivel a szivárogtató ugyanaz volt, aki anno a Battlefield 1-et is eltalálta, sokan készpénznek vették a dolgot, de a teória most megdőlni látszik.

Hirdetés

A stúdióhoz közelálló források megerősítették, hogy bár terítéken volt a Bad Company 3, a fejlesztés nem kezdődöt el. Időközben a videót publikáló AlmightyDaq elmondta, hogy legjobb tudomása szerint két játék van a csőben. A DICE Sweden egy második világháborús játékon dolgozik, az általa kiszivárogtatott Bad Company 3 pedig a DICE LA projektje. A Los Angeles-i, korábban a Medal of Honor szérián dolgozó csapat elsősorban megjelenés utáni tartalmakon, DLC-ken dolgozott a Battlefield sorozathoz. Szerinte sokan egyszerűen nem látják a teljes képet, ezért próbálják meg hiteltelennek beállítani az információit.

Szóval a jelenlegi állás szerint a következő Battlefield játék egy egyelőre alcím nélküli, második világháborús móka, hatalmas rombolható pályákkal és kizárólag kozmetikai cuccokat kínáló mikrotranzakciókkal. Ezt követi majd a DICE LA-féle Bad Company 3. Ha egyáltalán elkészül valaha.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)