Hirdetés

Ha leugranál kamionnal Oroszországba, virtuálisan nemsokára megteheted

|

Az Euro Truck Simulator 2 következő kiegészítője egyenesen Moszkváig viszi a sofőröket.

Hirdetés

Bár az SCS Software háza táján sem minden zökkenőmentes (egy ügyetlenül megfogalmazott közlemény elég volt ahhoz, hogy sokan vakcinaellenesnek higgyék őket), az biztos, hogy igyekeznek minél változatosabbá és élvezetesebbé tenni a népszerű szimulátorukat. A következő DLC az áprilisra tervezett Iberia lesz, amelyben az Ibériai-félszigetet járhatjuk majd be fuvarokért, azonban a készítők már felvázolták azt is, hogy mire számíthatunk az európai kiruccanás után.

Hirdetés

A Heart of Russia Oroszországot helyezi fel a játék térképére: noha a Beyond the Baltic Sea DLC keretében már megfordulhattunk Szentpéterváron, azonban az új tartalmi csomag több területet is megnyit a kamionosok előtt. Ezáltal többek között szállíthatunk Moszkvába, megcsodálhatjuk a Volga és Oka folyókat, valamint ízelítőt kapunk az ország sajátos atmoszférájából, miközben számtalan falu és erdő között haladunk el. Érdemes azonban megjegyezni, hogy nem Oroszország egésze válik elérhetővé, a kamionnal bejárható terület viszont így is hatalmas lesz.

A Heart of Russia fejlesztése egyelőre még a korai fázisban tart, így megjelenési dátumot sem adtak meg hozzá, de a videó és az alábbi képek tanúbizonysága szerint megéri várni rá.

Ti vissza fogtok nézni az Euro Truck Simulator 2-be az Iberia vagy a Heart of Russia kedvéért?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)