Hirdetés

Ha már a Sony Japan Studio éppen bajban van, legalább a játékaikat olcsón beszerezheted

|

A PS Store újabb akciókat indított, melyeknek köszönhetően nagyobb címeket zsebelhettek be meglepő árakon, és tiszteleghetünk egy éppen jelentősen leépülő stúdió előtt.

Hirdetés

A SIE Worldwide Studios égisze alá tartozó Japan Studio szebb napokat is megélt már, éppen jelentős átalakítás folyik a csapatban, ami gyakorlatilag egy totális leépítést és átszervezést jelent

Bár egészen biztosan nem ennek okán indult ez az akció, de a Sony Japan Studio csapatának játékai között akad 1-2 gyöngyszem, ezeket pedig érdemes lehet behúzni, pláne, ha annak idején lemaradtatok például a Bloodborne hype-ról. A játék most a szokásosnál is olcsóbban vásárolható meg, de akinek nem kenyere a gótikus mészárlás, annak ott van a Knack vagy a többi, más fejlesztőktől érkezett, szintén akciós cím.

A PS Store-on most egy nagyobb AAA vásár is elindult egyébként, így a Ubisoftos vagy éppen az Activisionös címek sem terhelik meg annyi a pénztárcáitokat.

Hirdetés

Összeszedtük nektek a legfontosabb akciókat, amiket érdemes megfontolni a sok akció közül, de persze ez csak szubjektív lista:

Az akciós játékok teljes listáját megtaláljátok ezen az aloldalon. Érdemes lesz lecsapni arra, ami tetszik, mert március 18-án visszaállnak az eredeti árak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)