Hirdetés

Ha már az Xbox nem csinál éves összefoglalót, így nézheted meg, mivel játszottál a legtöbbet idén

|

A PlayStation évértékelője után következzék az Xbox nem hivatalos összesítése is.

Hirdetés

Mint minden év végén, úgy idén is elkezdték a szolgáltatók lehetővé tenni a felhasználóik számára, hogy visszatekintsenek az elmúlt évre. A Spotify, az Apple Music és mások mellett a PlayStation sem maradhatott ki a dologból, a Sony 2022-es évértékelőjét január 13-ig érhetik el a játékosok. Itt meg lehet nézni, hogy ki mivel játszott a legtöbbet január elseje óta vagy mennyi trófeát zsebelt be.

Van rá lehetőség, hogy az Xbox-tulajok is megnézzék az idei statisztikáikat, de egyelőre csak egy nem hivatalos módon: a TrueAchievements tette lehetővé a személyes összesítéseket.

Aki szeretné megtekinteni és akár meg is osztani másokkal a saját xboxos infografikáját, annak csak annyit kell tennie, hogy ellátogat a MyYearOnXbox oldalra, ahol a Microsoft-fiókkal való összekapcsolást követően már le is lehet generálni a legfontosabb statisztikákat tartalmazó kártyát: ezen látható a megszerzett trófeák száma, az elért teljes Gamerscore, az idén játszott játékok mennyisége és elvileg az összesített játékidő, noha nekem a kipróbált Game Pass játékok száma került ide.

Hirdetés

Ne lepődjetek meg, ha a megnövekedett forgalom miatt hibát ír ki a rendszer és nem kaptok azonnal eredményt, előbb-utóbb mindenképpen betölt. Ilyesmit kell elképzelni:

Természetesen mivel még nem ért véget az év, ha valaki a hátralévő napokban játszik valamivel, az is beszámításra kerül, és frissíti a statisztikákat. Az elkészült évösszegzőt aztán lehet osztani Twitteren, Redditen és nyilván a TruceAchievementsen keresztül is. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)