Hirdetés

Ha már várod az új James Bond játékot, rossz hírünk van

|

Lehangoló részleteket osztott meg a Hitman játékokról ismert IO Interactive a Project 007 kapcsán.

Hirdetés

A dán IO Interactive az utóbbi néhány évben kizárólag a Hitman franchise gondozásával foglalkozott, és tette ezt sikerrel, így a Hitman 3 megjelenése után valami egészen más IP-re térhettek át, noha a kémkedés megmaradt: a jogokat birtokló MGM támogatásával egy James Bond videojátékot készítenek, amely eredettörténet lesz egy vadonatúj, az IO által írt sztorival, szóval megvan az alkotói szabadságuk. A csapat nagy jövőt lát a projektben, akár egy teljes trilógiát is készíthet.

A stúdió nemrég közzétette az éves pénzügyi jelentését, amelyben kitértek a jövőbeli projektekre is, és utalást tettek arra, hogy milyen időintervallum között jelenhet meg a Project 007. Az IO Interactive vezetői szerint fennáll annak a veszélye, hogy a következő néhány naptári évben a nyereség csökkenni fog, különösen a 2024-es és 2025-ös pénzügyi évben, köszönhetően annak, hogy hosszú gyártási fázisokra lehet számítani, mielőtt a következő játékaik piacra kerülnek.

Hirdetés

Az elmondottak alapján a vállalat valószínűleg 2025. március 31-ig nem tervez új megjelenést, és mivel a Project 007 a jelenlegi kiemelt projektjük, ezért legfőképpen erre vonatkozhat a dolog. 

Utoljára 2012-ben kaptunk James Bond játékot, de a 007 Legends nem lett igazán jó, szóval már nagyon szeretnénk, hogy szülessen egy olyan klasszikus, mint az 1997-es GoldenEye 007.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)