Hirdetés

Ha még nem unod az Age of Empires II-t, imádni fogod a Microsoft bejelentését

|

Hamarosan megjelenik a felújított RTS következő kiegészítője, a Dawn of the Dukes.

Hirdetés

Remek ötlet volt a Microsoft részéről, hogy az október 28-án érkező Age of Empires IV előtt a patinás széria korábbi epizódjainak felújított kiadásaival kövezze ki az utat. Mert még ha netán alul is múlná a Relic Entertainment alkotása várakozásainkat - reméljük persze, hogy nem így lesz -, ily módon akkor is sikerült felrázni a mai napig aktív, és nem is csekély létszámú közösséget.

Arról nem is szólva, hogy az RTS-ek veteránjai mellett minden bizonnyal új érdeklődőket is meg tudtak szólítani a remasterek, melyek közül magasan az Age of Empires II: Definitive Edition a legnépszerűbb. Talán nem véletlen, hogy épp ehhez jön már a második teljes értékű kiegészítő.

Hirdetés

Az augusztus 10-én megjelenő Dawn of the Dukes pontosan ugyanolyan struktúra szerint épül fel, mint a januárban debütált Lords of the West, vagyis két új nemzettel gyarapítja a választékot (ez alkalommal a puskapor alkalmazásában tehetséges cseheket és a kiváló lovasságukról ismert lengyeleket üdvözölhetjük a játékban). Ezenfelül három kampány (egy lengyel, egy cseh és egy litván hadjárat) is üti a markát annak, aki kifizeti a borsosnak aligha nevezhető 9,99 eurós/dolláros vételárat.

Természetesen egy sor új achivementet is feloldhatnak az érdeklődők, akár a steames, akár a Windows Store-os változatot szeretnék a magukénak tudni. Az utóbbi változattal mellesleg egy keveset spórolhatnak is, amennyiben rendelkeznek Game Pass-előfizetéssel.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)