Hirdetés

Ha még nem vagy bezsongva a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom miatt, majd ez az előzetes segít

|

A Nintendo közel négy percben igyekszik meghozni a kedvet a Breath of the Wild folytatásához.

Hirdetés

Eleinte a Nintendo még csak a The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatásának címét se akarta elárulni, mondván az is spoilereket tartogathat a sztorira nézve, azóta viszont egyre több alkalommal engednek nekünk betekintést a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom játékmenetébe. Egy hangulatos trailer és egy 10 perces gameplay videó is prezentálta az utóbbi hetekben, hogy milyen újdonságokra számíthatunk Link visszatérésétől, de így sem mutattak még meg mindent. 

A Tears of the Kingdom kevesebb mint egy hónapon belül megjelenik, ezért a Nintendo úgy döntött, hogy egy utolsó kedvcsinálóval felkészít minket a Hyrule-ba visszavivő kalandra. 

Hirdetés

Az alábbi előzetes a folytatás minden részletéből ízelítőt ad: az erős hangulatból, a Breath of the Wildot idéző látványvilágból, a csodálatos muzsikákból, Link vadonatúj képességeiből és természetesen nem maradhatnak ki az ügyességi elemek, valamint a harcrendszer szemléltetése sem. A látottak alapján egy a korábbinál is gazdagabb és érzelmesebb élményre számíthatnak a széria rajongói, amelyről valószínűleg ismét sokáig beszélnek majd.

A The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom május 12-én érkezik meg, kizárólag Nintendo Switchre, és jön hozzá egy limitált konzol, kontroller és hordtáska is.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)