Hirdetés

Ha még nincs meg a Star Wars: Squadrons, akkor már ne siess a vásárlással

|

Nemsokára ugyanis nagyon olcsón pilóták lehetünk a messzi-messzi galaxisban.

Hirdetés

A tavaly megjelent Star Wars: Squadrons nagyszerű választás lehet azoknak a rajongóknak, akik fénykardozás helyett inkább egy X-Wing vagy Tie Fighter pilótafülkéjében ülve vívnának gigászi űrcsatákat. A játék ráadásul a jelenlegi generációs konzolokon is játszható, és hamarosan már nem szükséges teljes árat fizetniük azoknak, akik megnéznék, hogy milyen munkát végzett a Motive Studios csapata.

Hirdetés

A Squadrons ugyanis a tervek szerint valamikor márciusban, tehát már a következő hónapban bekerül az EA Play kínálatába, ami azt jelenti, hogy egy viszonylag alacsony havi díjért cserébe ezt, és az Electronic Arts számos más játékát is elérhetjük. Egyelőre viszont még nem tudni, hogy pontosan melyik nap is érkezik meg a repertoárba a játék, de az Xbox Game Pass Ultimate-tagok is hozzáférnek majd, hiszen az EA előfizetése bekerült már a Microsoft szolgáltatásába korábban.

De nem ez ez egyetlen játéka az EA-nek, amelyikre ebben a formában rátehetjük a kezünket: március 2-án bekerül az EA Playbe a Madden NFL 21, valamikor áprilisban pedig az NHL 21 is követi majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)