Hirdetés

Ha meghívást kapsz a Resident Evil Village bétájára, ne kattints!

|

A Capcom figyelmezteti a rajongókat, hogy átverés áldozatai lehetnek.

Hirdetés

Nyilván nem új módszer, ha ismeretlenek a kíváncsiságunkat kihasználva próbálják megszerezni az adatainkat vagy hozzáférést szerezni a gépünkhöz, azonban bármennyire is evidensnek tűnhet, így is rengetegen esnek áldozatául az ilyesfajta próbálkozásoknak. Nincsenek biztonságban a játékosok sem, az adathalászok előszeretettel építenek egy-egy nagyobb videojáték hype-jára és verik át azokat, akik bedőlnek a csapdának. Nincs ez másként a Capcom esetében sem. 

A Resident Evil Village 2021 egyik legjobban várt megjelenése, emiatt viszont céltábla is. Hogy mennyire, azt remekül alátámasztja a Capcom felhívása, miszerint legyünk óvatosak, ugyanis ha meghívót kapunk a horrorjáték következő bétájára és a címben azt olvashatjuk, hogy "Early Access Invitations", a feladó pedig egy bizonyos "Capcom.com no reply", akkor bizony az átverés.

Hirdetés

A vállalat közleménye szerint ezt az üzenetet nem ők küldték, így senki se töltsön le semmilyen fájlt, lépjen rá bármilyen linkre vagy válaszoljon, hanem törölje azonnal a levelet. 

Úgyis már csak május 7-ig kell kibírniuk a rajongóknak, és megérkezik a Resident Evil Village PC-re, PS4-re, PS5-re Xbox One-ra és Xbox Series S-re/X-re. Ha másért nem, Lady Dimitrescuért megéri várni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)