Hirdetés

Ha meghívót kapsz a Far Cry 6 bétájára, nehogy lekattintsd!

|

A Ubisoft nevében kiküldött meghívók egyetlen célja, hogy kiberbűnözők megszerezzék az adataitokat.

Hirdetés

Tavaly bemutatkozott a Far Cry 6, ami a Yara névre keresztelt, kitalált országba kalauzol el bennünket, hogy leszámoljunk majd egy nem éppen kedves diktátorral, akit egyébként a sokak által kedvelt Giancarlo Esposito alakít a játékban. Sajnos egyelőre nem rendelkezünk túl sok információval a folytatásról, és azt sem tudni, hogy pontosan mikor fog megjelenni, de egy, főként tartalomgyártókat célzó átveréshez máris felhasználták a játékot.

Hirdetés

A theRadBrad néven tevékenykedő youtuber hívta fel a tartalomgyártók figyelmét arra a Twitteren, hogy bárki kaphat egy e-mailt, ami meghívó a a Far Cry 6 bétájára, de ez sajnos túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. A levél kifejezetten veszélyes, mert ugyan hivatalos Ubisoft címről érkezik, olyan vírust tartalmaz, ami megfigyeli a felhasználó képernyőjét, és mindent rögzít, amit csinálunk.

A helyzet komolyságát támasztja alá, hogy időközben már a Ubisoft is reagált a dologra, és megerősítette, hogy ez az egész valójában egy adathalász kísérlet. Egyelőre tehát nem érdemes arra számítani, hogy kedvenc streamereitek a Far Cry 6 bétáját pörgetik majd élő adásban, vagy akár ti magatok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)