Hirdetés

Ha megvan a Dying Light, ingyen frissíthetsz az Enhanced Editionre

|

A Dying Light 1.49-es frissítése mellett egy új DLC is érkezett.

Hirdetés

Bár jelenleg a Dying Light 2: Stay Human teljesítményétől hangos a sajtó, azonban nem szabad elfelejteni, hogy mi vezetett idáig: a 2015-ben megjelent és hosszú évekig folyamatosan tartalommal frissített első rész nélkül nem kapkodhattak volna el már több mint 5 millió kópiát a folytatásból.

A Techland pedig továbbra sem hagyja magára a Dying Lightot, most éppen egy ingyenes tuninggal szeretnék még több emberrel megismertetni és megszerettetni a zombis világukat. 

Megérkezett a Dying Light 1.49-es frissítése, amely számos javítást hozott magával az alapjátékhoz és a Hellraidhez is, emellett pedig elhozott egy vadonatúj DLC-t, a Dieselpunkot is, amely tematikus fegyvereket (láncfűrész vérzés hatással, géppisztoly, fűrészpenge) és skineket (Punk'd Beret öltözék, Rugged Roadster buggy-külső) kínál.

Hirdetés

A bundle mindössze 3 eurót kóstál, és kaptunk némi vizuális ízelítőt is hozzá: 

A Techland egyúttal bejelentette, hogy azok, akik a Dying Light alapkiadásával rendelkeznek, ingyen megkapják az Enhanced Edition tartalmait, azaz a The Following kiegészítőt, a The Bozak Horde és Cuisine & Cargo DLC-ket, valamint az Ultimate Survivor és Crash Test Skin Bundle-öket. A behúzásukhoz nem kell mást tenni a stúdió szerint, mint elindítani a Dying Lightot, a menüben kiválasztani a DLC csomagok opciót, és letölteni a cuccokat. 

Azt már csak halkan jegyezzük meg, hogy a Dying Light Enhanced Edition most átmenetileg hatvan százalékkal olcsóbban szerezhető be a Steamről, szóval ennél nincs jobb alkalom belekezdeni. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)