Hirdetés

Ha megvan az Elden Ring, nem kell megvenned a Hogwarts Legacy-t is – segít egy mod

|

Harry Potter varázsol és repked a Köztes Földek tájain.

Hirdetés

Meglehetősen jól fogy a Hogwarts Legacy, elégedettnek tűnik a Warner Bros., és a játékosok is örömmel kalandoznak a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola környékén. Február 10-ei megjelenése óta nem volt olyan pillanat, hogy százezernél kevesebben lettek volna egyszerre aktívak a Steamen, a napi csúcs még mindig háromszázezer fölött van - ugyanakkor míg a mindenkori rekord valamivel több mint félmillió játékos, az Elden Ringet a csúcson 952 523-an pörgették (a SteamCharts mérése szerint).

Azok, akik még nem készek belevágni a varázsvilág kalandjaiba, de az Elden Ringet felturbóznák, a Garden of Eyes által készített moddal tehetik ezt meg.

Hirdetés

A mod amellett, hogy Harry modelljét berakja a játékba, bizonyos varázslatokat is lehetővé tesz (Acciótól Avada Kedavráig), ugyanakkor a legjobb, hogy lehet seprűvel repkedni és akár a levegőben harcolni más játékosokkal vagy a szörnyek ellen. Nem annyira kifinomultak az animációk, mint a Hogwarts Legacyben, de ez legyen a legnagyobb probléma.

Van ám hipogriff is:

A modért fizetni kell: azok tölthetik le, akik támogatják a Garden of Eyest Patreonon, legalább havi 2400 forintért (elég egyszer kiadni ezt az összeget). Ha az első videóra 15 ezer like érkezik, további karaktereket, ha 30 ezer, Kviddics minijátékot is készítenek - most tart 2100-nál.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)