Hirdetés

Ha minden next-gen sportjáték ilyen szép lesz, nem fogunk szomorkodni

|

Úgy csillog a padló az NBA 2K21 kosárpályáin, ahogy soha nem csillogott még játékban.

Hirdetés

Korábban már láthattuk egyszer, hogy fénylik majd az izzadság az izmos kosarasok testén az NBA 2K21 PlayStation 5-ös és Xbox Series X-es kiadásában, és ennek hatására szinte el is felejtettük a mikrotranzakciókat, amik továbbra is erősen lehúzzák a játékélményt. Egyébként sem varázsolt el minket a játék eddig, de ha a játék szerkezete nem is lesz sokkal jobb, a látvány akkor is üthet.

Hirdetés

A Visual Concepts most egy gameplay videóban részletezte, pontosan milyen újdonságokra számíthatunk. Természetesen a töltési időket minimálisra faragják, az animációk és mozdulatok sokat fejlődnek, de még a nézőtéren helyet foglaló 150, MI által irányított karakter is fokozza az élményt. Emellett választhatjuk a Rail Cam nézetet is, ami a padlóra helyezi a perspektívát.

Október 29-én új játékmódokat és exkluzív tartalmakat is megismerhetünk, játszani pedig az új konzolok megjelenésével egyidőben fogunk tudni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)